Заморожені хлібобулочні вироби
Заморожені хлібобулочні вироби компанії "Чудо-пічь"
Перехід на сайт "Заморожені хлібобулочні вироби" ЧП
Для того, щоб випікати хліб самостійно прямо на місці торгівлі власникам доводилося б наймати персонал високої кваліфікації, виділяти великі площі під таке обладнання як вистоювання, тістоміси і т.п .. Та й часу на приготування багатьох сортів випічки йде досить багато. Уникнути всіх цих складнощів при випічці хліба в супермаркетах, пекарнях, ресторанах, торгових точках на АЗС і навіть вдома дозволить використання заморожених хлібобулочних виробів.
Основні переваги заморожених хлібобулочних виробів
приготування не вимагає багато обладнання багато обладнання
скорочення виробничих площ
можливість істотного розширення асортименту
прискореннявиробничого процесах
відсутність залежності якості випічки від кваліфікації персоналу
тривалий термін зберігання заморожених заготовок
можливість випікати вироби, що вимагають тривалого бродіння
скорочення залишків за рахунок можливості піч необхідну кількість виробів у міру витрати.
Заморожування частково випечених виробів проводять в спеціальних морозильних камерах при температурі -35 - -40 ° С, куди хліб надходить по конвеєру. Упаковку хліба проводять в камері при температурі 0 ° С. Упакований хліб зберігають у морозильних шафах при температурі -18 ° С.
Для допікання частково випеченого замороженого хліба його необхідно розморозити (зазвичай на це йде 10-15 хвилин) і помістити на 10 - 30 хвилин в пароконвектомат. Час випічки залежить від розміру вироби: невеликі булочки печуться всього 10 хвилин, великі буханки хліба - до 30 хвилин.
Щоб забезпечити неповторний і традиційний смак вашого улюбленого хліба, ми використовуємо натуральні інгредієнти. Уся сировина ретельно відбирається і перевіряється в нашій лабораторії, тим самим ми досягаємо високої якості продукту. Впроваджено сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів .Наші лінійку заморожених і готових для випікання продуктів включають круасани і різні види хліба.
|